L’HIVERN I LA PAU

Comencem l’any centrant-nos en el fred, l’hivern i la pau. El color blanc serà un dels protagonistes en aquest centre d’interès… voleu descobrir les propostes que ens esperen? som-hi!

  • Més info

ESPAI D’EXPERIMENTACIÓ

Estrenem el nou curs amb dos espais nous: l’espai d’experimentació (i també, menjador!) i lavabo. Voleu veure com ha quedat?

  • Més info

ESCOLA DE FAMÍLIES

A Valonsadero ens agrada trobar espais mensuals per compartir amb tota la comunitat educativa. Aquí trobareu les propostes que anem fent aquest curs.

  • Més info

MENÚ

A Valonsadero tenim cuina pròpia i elaborem nosaltres els menús adaptant-nos a les necessitats de cada infant. Oferint als infants menús de qualitat amb productes variats, equilibrats i atractius. Els elaborem seguint les directrius de les recomanacions dietètiques actuals i també tenint en compte la nostra experiència. Fem servir productes sense sucres i frescos, amb l’excepció del peix, que per qüestions sanitàries ens recomanen que estigui congelat. Aquí trobareu el menú pel curs 2022 – 2023.

  • Més info

CONEIX VALONSADERO

Si esteu interessats/des a conèixer Valonsadero, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per fer una visita on us ensenyarem els espais que tenim, us explicarem el nostre projecte educatiu i resoldrem tots els dubtes que tingueu. Estarem encantades de compartir-ho amb vosaltres!

  • Més info
PROTECCIÓN DE DATOS